Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Biciclist lovit pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia

Publicat

Un tânăr de 24 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, marţi, în intersecţia semaforizată în zona str. 1 Decembrie 1918 cu str. Horea din Alba Iulia. Acesta a suferit leziuni uşoare.

Bărbatul care traversa strada pe bicicletă, pe trecerea de pietoni, marţi după-masa, la ora 17.36, a fost surprins şi lovit de o maşină care a pătruns pe culoarea roşie a semaforului. Şoferul, O.I.C. (21 de ani) este din Alba Iulia. În urma impactului, tânărul de 24 de ani din Ighiu, aflat pe bicicletă, a fost proiectat în alt autoturism, ce staţiona la semafor. Acesta s-a ales cu leziuni uşoare.

Cei doi au fost testaţi pentru a se verifica dacă au consumat băuturi alcoolice. Rezultatele au fost negative. Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    joi, 21.07.2011 at 10:06

    DIN PACATE SE CIRCULA FIECARE DUPA LEGEA LUI.SE TRECE IN VITEZA PE ROSU, GALBEN, SE VORBESTE LA TELEFON CONDUCAND CU O MANA, NU SE OPRESTE LA TRECERE DE PIETON, NU AVEM POLITIE, NICI LOCALA NICI DE CIRCULATIE.SINGURA BUCURIE A LOR SA TE PRINDA CU RADARUL, EI IN UNBRA ASCUNSI, RESTUL NU LE PASA.STATIONARI PE ALEE INTRE BLOCURI, UNDE NU POATE INTRA SALVAREA, PONPIERI, NIMENI NU LRE CONTROLEAZA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax