Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biciclist sub influenţa alcoolului, acroşat de o maşină, în Aiud. Şoferul autoturismului încerca să parcheze în dreptul unui imobil

Publicat

bicicletaUn bărbat de 50 de ani care circula pe bicicletă, pe strada Tudor Vladimirescu, sub influenţa alcoolului, a fost acroşat de o maşină al cărui şofer încerca să parcheze în dreptul unui imobil. Biciclistul a ajuns la spital, însă nu a rămas internat.

Duminică, la ora 17.27, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, N.R.I., de 19 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre spre dreapta, cu intenția de a parca autoturismul în dreptul unui imobil, împrejurare în care l-a acroşat pe P.G.E., de 50 de ani, din municipiul Aiud, care se deplasa pe bicicletă.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat faptul că primul nu era sub influenţa alcoolului în vreme ce pentru bărbatul de 50 de ani care circul pe bicicletă a indicat valoarea de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax