Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Big Brother” la concursurile de la Spitalul Judeţean Alba. Concurenţă mare pentru posturile de asistenţi medicali şi registratori

Publicat

Concurenţă acerbă pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. 41 de candidaţi vizează opt posturi de asistent medical debutant, iar 30 de persoane candidează pe patru posturi de registrator medical. Începând din 5 august, spitalul organizează patru concursuri, pentru ocuparea a 25 de posturi în total, printre care şi infirmieri, îngrijitoare curățenie, brancardieri. Pentru a asigura transparența acestor examene de selecție a personalului, la fel ca și în trecut, sălile de concurs vor fi supravegheate video.

Primul examen, cel pentru ocuparea posturilor de asistent medical debutant va avea loc marți, 5 august, de la ora 10.00. Comisia de concurs se va întruni la ora 9.00, iar candidații sunt așteptați înainte de începerea examenului pentru verificarea necesară acestei testări.

În 5 august, se organizează proba scrisă pentru opt posturi de asistent medical debutant, la secţiile de nefrologie, hematologie, UPU (2), chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ATI şi neonatologie. Pentru aceste posturi sunt aşteptaţi să participe 41 de candidaţi.

În 6 august, de la ora 10.00, se desfăşoară proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea a şapte posturi de infirmier debutant – la secţiile recuperare neurologică, gastroenterologie, cardiologie, recuperare, chirurgie generală, UPU şi nefrologie. Sunt aşteptaţi să participe 14 candidaţi care au trecut de selecţia dosarelor.

În 11 august, de la ora 10.00, are loc proba scrisă pentru ocuparea următoarelor posturi: trei posturi de îngrijitoare curăţenie – câte unul la secţiile pediatrie, ortopedie şi traumatologie şi cardiologie (11 candidate) şi trei posturi de brancardier – două la ortopedie şi unul la UPU (15 candidaţi).

În 12 august, de la ora 10.00, este programată proba scrisă la concursul pentru patru posturi de registrator medical debutant  – trei la compartiment spitalizare de zi şi unul la secţia cardiologie. Pentru aceste posturi, sunt 30 de candidaţi.

Concursurile de desfăşoară la sediul Şcolii Postliceale Sanitare din Alba Iulia, iar supravegherea video se face de la Spitalul Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax