Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Big Brother la Ocna Mureş, după Noşlac. Oraşul, monitorizat cu 8 camere video montate în „poziţii-cheie”

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Ocna Mureş au transmis că au primit aprobarea de la poliţie pentru instalarea unui număr de 8 camere de supraveghere. Acestea vor fi montate în poziţii-“cheie” din oraş, pentru a preveni sau identifica acţiunile de vandalism.

Administraţia locală din Ocna Mureş a amitit de situaţii în care au fost distruse instalaţii electrice în perioada Sărbătorii Crăciunului, de exemplu sau a coşurilor de gunoi de pe străzile oraşului, motivând că, odată cu monitorizarea spaţiului public, astfel de situaţii vor avea o rezolvare mai rapidă.

Primăria intenţionează să monteze mai multe camere video, în timp, “pentru a putea fi ţinute sub observaţie mai multe obiective predispuse actelor de distrugere comise de unele persoane certate cu păstrarea bunurilor oraşului, ale cetăţenilor săi”. Astfel, locuitorii ar urma să fie conştientizaţi privind necesitatea unui comportamentul civic şi social adecvat, iar poliţia locală va avea modalităţi suplimentare de sprijin în activitatea de asigurare a ordinii şi liniştii publice.

“Acest proiect al camerelor de supraveghere va fi în sfârşit realizat. Sperăm să terminăm montarea lor cât mai curând, astfel încât să-şi demonstreze eficacitatea în sancţionarea huliganismului şi vandalismului în oraşul nostru”, a declarat primarul Silviu Vinţeler.

Reamintim că o investiţie similară a fost implementată la Noşlac, unde Silviu Vinţeler a fost primar în mandatul anterior.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax