Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bike Challenge, eveniment pentru tinerii între 14 și 30 de ani. Cursă inedită pe două roți, între Alba Iulia și Totoi

Publicat

Protopopiatul Ortodox Alba Iulia organizează Bike Challenge. Organizatorii transmit că este vorba despre un eveniment al Asociației Emanoil, care vine sub forma unei activități unice, desfășurate aproape în totalitate pe biciclete.

Bike Challenge este adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-30 ani. Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 12 septembrie în intervalul orar 11.00-18.00 pe traseul Alba Iulia – Totoi și își propune să impresioneze și să scoată din zona de confort prin provocările pe care le lansează pe parcursul traseului.

Astfel că fiecare kilometru va fi marcat cu o provocare deosebită care să dureze până la atingerea următorului kilometru, iar anumite puncte vor fi marcate printr-o serie de provocări mai consistente, mai antrenante.

Așteptăm cu drag și dor pe toți aceia care vor să-și readucă aminte ce fain e să fii împreună și îi asigurăm de respectarea normelor de distanțare socială și siguranță fără a-i priva însă de bucuria comuniunii.

Mai multe detalii și informații se găsesc în evenimentul facebook BIKE CHALLENGE sau în formularul de înscriere, AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax