Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bilanț al ”curățeniei rutiere” la Alba Iulia. Câte mașini au fost ridicate în prima săptămână

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au comunicat bilanțul primei săptămâni care a trecut de la intrarea în vigoare a programului de ridicare a mașinilor staționate neregulamentar. Potrivit acestora, 34 de autoturisme au fost ridicate pentru parcare în afara locurilor amenajate, 32 fiind recuperate de proprietarii lor, care s-au deplasat la locul de depozitare de pe Strada Livezii și au plătit taxele.

De asemenea, alți 32 de conducători au tot au fost sancționați fiecare cu câte 580 de lei amendă și 3 puncte de penalizare pe permisul de conducere, din același motiv. Este vorba despre șoferi ale căror mașini nu au mai fost ridicate, fiind ”doar” amendați.

Primăria municipiului a semnat un acord-cadru pe o perioadă de patru ani cu o firmă din Alba Iulia. Rapid Lifts SRL a fost singura firmă care s-a prezentat la licitație. Valoarea contractului pentru ridicarea, transportul și descărcarea și depozitarea mașinilor parcate neregulamentar este de 1,66 de milioane de lei (cu 19.200 de lei mai puțin decât valoarea estimată). Potrivit reprezentanților primăriei, contractul acoperă minim 1920 de mașini pe an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Prislea

    marți, 13.02.2018 at 10:39

    Bani din amenzi pentru lefurile celor din Primaria Alba. Nu mai erau bani la „bujet”. Trebuiau sa faca rost de undeva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax