Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bilanţ la Poliţia Câmpeni: Mai puţine accidente rutiere în Munţii Apuseni. Oamenii legii, cu ochii pe evaziunea fiscală şi delictele silvice

Publicat

politie

Marţi, la sediul Poliţiei Orașului Cîmpeni a avut loc o şedinţă de lucru pentru analizarea rezultatelor obţinute în primele 7 luni ale anului. Potrivit evaluării, zona asigurată din punctul de vedere al siguranţei publice este una fără probleme deosebite.

Nu au fost înregistrate fapte grave, comise cu violenţă şi a crescut securitatea stradală, astfel că în această perioadă nu a fost înregistrată nici o infracţiune de acest gen.

De asemenea, numărul accidentelor rutiere a scăzut semnificativ comparativ cu perioada similară a anului trecut, în primele 7 luni înregistrându-se 13 astfel de evenimente, cu 24 mai puţine decât în 2012.

La această activitate au fost prezenţi chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie judeţean Alba, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, ai secţiei de poliţie rurală Cîmpeni şi şefii celor 11 posturi de poliţie comunală, a căror activitate este coordonată de această subunitate de poliţie.

Potrivit IPJ Alba, în această zonă este nevoie de promptitudine pentru rezolvarea problemelor cetăţeneşti şi de asemenea sancţionarea fermă a celor care conduc vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice sau care nu respectă regimul de viteză şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire precum şi cele privind acordare a priorităţii de trecere, principale cauze generatoare a accidentelor grave de circulaţie.

Pe viitor, s-a propus intensificarea activităților specifice pentru creşterea gradului de siguranţă stradală, reducerea riscului rutier, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi a delictelor silvice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax