Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bilanț sumbru pentru USL, după 6 luni de guvernare: Măsuri, promisiuni și acțiuni cu implicații negative. Vezi statisticile

Publicat

La aproape șase luni de la instalarea USL la guvernare, statisticile realizate de Econtext arată că situația a evoluat mai degrabă prost, în mai multe domenii. De exemplu, în economie, sub guvernarea social liberalilor s-a asistat la creșterea prețurilor, a inflației (la maximul ultimilor 10 ani). Bilanțul enumeră și o serie de măsuri luate, promisiuni neîmplinite și implicații ale acțiunilor lor, din care aproape 90% au efecte negative.

La șase luni de guvernare, Econtext prezintă bilanțul privind activitatea actualului guvern, în toate domeniile sociale, economice și politice, pe trei paliere: măsuri anunțate (promisiuni) înainte de a ajunge la guvernare, dar neîndeplinite; acțiuni realizate de către guvernarea sau/și guvernanții USL și implicații ale acțiunilor realizate de guvernarea USL. Pentru acest studiu, s-a avut în vedere întreaga guvernare USL (Guvern, Parlament etc.).

Au fost identificate 72 de acțiuni majore, generate de guvernarea social-liberală în cele 6 luni de când e la putere. Iar cele mai multe sunt, din păcate, negative, potrivit Econtext.

Citește mai multe despre bilanțul USL după 6 luni de guvernare pe Econtext.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax