Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bilanț tragic în Italia: 475 de decese în ultimele 24 de ore. Numărul îmbolnăvirilor, în creștere accelerată

Publicat

Tragedie în Italia. În doar 24 de ore au fost înregistrate 475 de morți, un bilanț trist și îngrijorător. În același interval de timp, creșterea numărului de îmbolnăviri a fost de 4.207 de cazuri, o evoluție extrem de rapidă. 

Ultimul bilanț al epidemiei de coronavirus prezentat de autoritățile din Italia arată cu numărul infecțiilor a ajuns la 35.713.

Potrivit datelor oferite de Agenția de Protecție Civilă, creșterea de 4.207 de cazuri într-o singură zi este cea mai mare de la începutul epidemiei.

Numărul total al deceselor a ajuns la 2.978, cu o creștere fără precedent de 475 de cazuri fatale într-un interval de 24 de ore.

Pe de altă parte, s-a ajuns și la un nou vârf al cazurilor, cu 1.084 de pacienți declarați vindecați într-o singură zi, numărul total al acestora fiind de 4.025, a anunțat Angelo Borrelli, șeful Agenției.

Ministrul Sportului, Vincenzo Spadafora, a avertizat că, în cazul în care măsurile deja adoptate de guvern nu vor fi respectate cu strictețe de către populație, se ia în calcul interzicerea oricărei activități în aer liber.

Potrivit BBC, oamenii au fost rugați să stea în casă și s-au luat măsuri drastice în ultimele două săptămâni, dar numărul morților continuă să crească drastic.

Surse: G4Media.ro, BBC

Foto: Crucea Roșie Italiană

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax