Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bilanțul acțiunii ”Alege Viața!”: 21 de permise reținute, 25 de certificate de înmatriculare retrase şi amenzi de sute de mii lei date de poliţiştii din Alba

Publicat

pol

În perioada 18 – 24 august, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au acţionat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Cu această ocazie au fost constatate peste 1.200 abateri contravenționale, valoarea sancțiunilor aplicate depășind 230.000 lei. Acțiunea ”Alege Viaţa!” face parte din campania ”SPEED” al poliţiilor rutiere europene ”TISPOL” şi a fost organizată sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

În această perioadă, poliţiştii din Alba au constatat 1.286 de abateri contravenționale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 897 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată au fost reţinute 21 de permise de conducere, din care trei pentru viteză excesivă, două pentru consum de alcool, 11 pentru depășire şi cinci pentru alte abateri.

Au fost retrase 25 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate şapte infracţiuni, toate la regimul rutier.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 231.480 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax