Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii de la posturile montane au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile celor care au ales să petreacă aceste zile în stațiunile montane și s-au aventurat pe traseele montane.

În perioada minivacanței au fost legitimate un număr de 105 persoane, au fost constatate 7 infracțiuni cu 9 autori, o pesoană fiind condusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Alba.

S-au aplicat un număr total de 46 sancțiuni contravenționale, dintre care 23 avertismente scrise și 23 de amenzi în valoare totală de 9700 de lei.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

”De asemenea, în această perioadă, colegii noștri au verificat un număr de 10 transporturi de material lemnos și au soluționat un număr de 9 apeluri la 112, dintre care 2 apeluri au semnalat prezența unor urși în apropierea locuințelor” au mai precizat reprezentanții jandarmilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax