Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bilanțul minivacanței de Anul Nou în Alba: Polițiștii au intervenit la 165 de evenimente și au aplicat amenzi de 53.000 de lei

Publicat

În perioada minivacanței de Anul Nou, peste 180 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat, zilnic, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în județ. S-a intervenit la 165 de evenimente, au fost sesizate 34 de infracțiuni și au fost aplicate 324 de amenzi.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 31 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 4 zile, au fost constatate 34 de infracţiuni şi 324 de abateri de natură contravenţională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 53.365 lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au retras un certificat de înmatriculare.

S-a intervenit la 165 de solicitări ale cetăţenilor, din care 160 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În perioada minivacanței de Anul Nou nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice şi nici accidente rutiere în urma cărora vreo persoană să-şi piardă viaţa sau să sufere vătămări corporale grave.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax