Connect with us
Publicitate

ABRUD

Bilanțul polițiștilor rutieri din Alba, după 4 ore cu radarul pe DN 74: 27 de vitezomani amendați, două permise reținute

Publicat

politia control trafic

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe DN 74 pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă. În 4 ore au fost depistați 27 de conducători auto care au condus cu viteză peste limita legală.

La data de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune, pe DN 74, pentru prevenirea accidentelor, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În cele 4 ore de acțiune au fost constatate și sancționate 31 de abateri de natură contravențională, din care 27 au fost amentanți pentru depășirea regimului legal de viteză.

Față de doi conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere după ce au fost depistați conducând cu viteză care depășea cu peste 50 de kilometri/oră limita legală.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză și să adapteze, în permanență, viteza la condițiile de drum și trafic.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax