Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Biletele de autobuz se vor putea cumpăra la Alba Iulia și cu ajutorul telefoanelor și ceasurilor smart, de la automate

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să aducă aparatură modernă în stațiile de autobuz din oraș. Mai exact este vorba despre aparate noi de taxare, mai moderne decât cele existente, dar și panouri inteligente de afișaj. 

În acest sens, joi, 13 octombrie, consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia s-au întrunit într-o ședință de îndată pentru a vota mai multe proiecte ce vor fi depuse pentru finanțare prin PNRR. 

Două dintre proiectele votate fac referire la modernizarea stațiilor de autobuz de pe teritoriul municipiului.

Momentan la actualele aparate de eliberare a biletelor, plata se poate face doar cu bani și nu de puține ori sunt momentele în care aparatele iau banii, dar nu eliberează biletele.

În acest sens, consilierii locali au votat un proiect de finanțare prin PNRR, pentru achiziționarea a 35 de automate de eliberare de bilete, un proiect în valoare de 5.291.902 lei.

Aparatele ar urma să fie unele moderne, care permit călătorilor să plătească cu telefonul mobil, smartwatch-ul, sau cu cardul.

De asemenea un alt proiect votat de comsilierii locali este cel de achiziționare tot prin PNRR a unui sistem inteligent de afișaj în stațiile de autobuz.

Proiectele votate de consilierii locali vor fi propuse pentru finanțare prin PNRR.

Modernizarea stațiilor de autobuz vin în completarea proiectelor de reabilitare a infrastructurii rutiere din Alba Iulia și modernizării sistemului de transport public de persoane.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax