Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bill Gates a anunțat că s-a vaccinat. Fondatorul Microsoft a investit 350 de milioane de dolari pentru serul anti-Covid

Publicat

Foto: Twitter/Bill Gates

Bill Gates a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Miliardarul a publicat și o fotografie în care este surprins momentul în care primește prima doză a vaccintului. Fondatorul Microsoft ar fi investit miliarde de dolari în dezvoltarea diverselor vaccinuri în ulimele decenii. 

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de fotografia cu pricina.

În plus, miliararul le-a mulțumit oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților din domeniul reglementării, dar și lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

În ultimii 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

Bill Gates declara la finalul lui 2020, într-un interviu acordat CNN, că nu exclude varianta ca următoarele patru, poate chiar șase luni, să fie cele mai grele de la debutul pandemiei de coronavirus. Fondatorul Microsoft s-a arătat impresionat de avansul medicinei în lupta cu Covid-19, susținând că „acele vaccinuri cel mai probabil vor pune capăt acestei pandemii, însă nu mai devreme de 2022”.

Deși s-a declarat optimist în privinţa vaccinării, Bill Gates a afirmat că în opinia sa lumea nu va reveni la normal până în 2022.

sursa: twitter.com (Bill Gates), digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax