Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bio Raw House, primul magazin 100% „vegan” din Alba Iulia: Semințe, cereale, sucuri și alte produse naturale, fără E-uri

Publicat

Dacă până acum vegetarienilor și veganilor din Alba Iulia nu le era tocmai ușor să găsească o gamă variată de produse pentru stilul lor de viață, de acum acest lucru nu mai reprezintă o problemă. Pentru aceștia și nu numai, chiar în orașul lor s-a deschis „Bio Raw House”, singurul magazin 100% bio-raw-vegan. Cereale, uleiuri, siropuri, sucuri, dulciuri, semințe și tot ce conține un meniu complet al unui adevărat „vegan” se poate găsi aici, desigur, produsele sunt biologice, fără E-uri.

„Paradisul veganilor” își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse bio de calitate, importate din Germania, pentru toate cele trei mese ale, dar și aparate electrocasnice, cosmetice și detergenți.

Fulgi de porumb, tărâțe de grâu, musli, terci pentru micul dejun, sucuri de fructe și legume, boabe de quinoa, varietăți de susan, linte, tot felul de semințe (cânepă, mei, amarant, in sau „chia”), tărâțe, cous-cous, hrișcă, năut, soia, mai multe tipuri de fasole, paste integrale, alge pentru salate sunt doar câteva dintre produsele ce se găsesc pe rafturile noului magazin.

Cei care doresc să gătească cu produse bio pot găsi și alimente de bază cum ar fi făină, griș, ketchup, o mulțime de tipuri de orez și paste de roșii, uleiuri pentru gătit și salate – măsline, floarea soarelui, rapiță, dovleac, sau chiar conserve – roșii, măsline, pesto, capere, anghinare, roșii, mazăre, năut, porumb dar și supe, tocănițe sau diverse sortimente de pâine integrală.

Cum unul dintre ingredientele principale ale meselor preparate în stil vegan sunt condimentele, acestea sunt disponibile din abundență. De la clasicele boabe de piper, până la săruri din Himalaya, pulbere de ierburi și fructe (de afine, de căină, ștevie), plante aromatice, toate sunt prezente în magazin. Se găsesc, desigur, și fructe uscate și sosuri sau paste tarinabile (prune, arahide, aronia, stafide, migdale, alune de pădure, sâmburi de caise, caise uscate, caju, merișoare, smochine, curmale, fistic, nuci braziliene), cacao degresată și instant, cafea verde, unt de cacao și de arahide, lapte de cocos, unsoare de cocos, unt din semințe de cânepă, din mai multe tipuri de semințe, pastă de susan Tajin, maioneză vegetală și muștar.

Dulciurile bio sunt o altă categorie de produse din magazin: siropuri (agave), sucuri, ciocolăți și batoane bio, biscuiți de ovăz, pișcoturi, o întreagă varietate de îndulcitori – zahăr brut din trestie sau palmier, melasă sau stevie.

O altă „bombă” energetică din alimentație sunt germenii, mugurii sau semințele germinate (lucernă, orz, brocoli). Pentru amatorii de astfel de produse, aici se găsesc și aparate germinatoare sau blendere pentru sucuri de fructe.

Pentru cei care doresc să ducă o viaţă 100% „bio”, nu doar alimentaţia este importantă, ci şi curăţenia casei şi îngrijirea personală, cu produse ecologice. Pentru aceştia, este disponibilă o gamă de cosmetice și detergenți – săpunuri, șampoane, geluri de duș, pastă de dinți, uleiuri de bebeluși, dar și detergenți universali, de haine sau de vase.

Magazinul se află în cartierul Cetate, pe Bulevardul Transilvaniei, nr. 20, spre Schit, la intersecția cu Bulevardul Revoluției 1989 și este deschis de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00 iar sâmbăta între 10.00 și 14.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax