Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bio Terapia Plus SRL și Kinetomedica Plus SRL – drept la replică la comunicatul transmis de senatorul Călin Matieș

Publicat

Reprezentanții firmelor Bio Terapia Plus SRL și Kinetomedica Plus SRL au transmis un drept la replică referitor la cel mai recent comunicat al senatorului Călin Matieș.

„Domnule senator Matieș,

Vă scriem, cu toată amărăciunea și indignarea, cu privire la comunicatul dat de către dumneavoastră, declarație ce are în vedere cele două clinici de balneo-fizio-terapie și recuperare medicală, de administrarea cărora ne ocupăm. Până nu demult ați activat în mediul privat și ne-am fi așteptat să aveți un minim de deontologie și să știți că o balanță are două talere, în cazul acesta reprezentând veniturile și cheltuielile. A le prezenta tendențios doar pe primele, ni se pare mai mult decât rea voință.

Poate nu e târziu să vă faceți timp pentru a vizita clinicile, a vedea aparatura de înaltă tehnologie, aparatură în care s-a investit enorm, și zecile de persoane care depun zilnic o activitate perfect legală. De asemenea, să vedeți muntele de documente care stau la baza oricărui contract cadru cu CAS, precum și contractele de muncă ale întregului personal,
procedurile de raportare, etc. Suntem siguri că, după ce veți vedea toate acestea, vă veți cere scuze în mod public. Dacă nu o să binevoiți să faceți acest demers, ne vedem nevoiți să vă
invităm în instanță, unde să degustați niște produse tradiționale, cum ar fi acuzația de calomnie și prejudiciu moral adus celor două firme care nu v-au greșit și nu au greșit cu nimic.

Nu ne privesc absolut deloc mizele dumneavoastră politice, ridicole de altfel, dar ne-ați adus, în mod clar, un mare prejudiciu de imagine, lucru pentru care este normal să răspundeți. Puteți trimite câte controale vă stă în putință, fiindcă le așteptăm cu maximă transparență, iar în ceea ce privește alocarea de bani pentru spitale, poate ar fi bine să vă aplecați mai mult asupra acestei probleme, să întrebați de ce acestea nu îndeplinesc criteriile pentru sume mai mari din partea CAS.

În final, ne permitem să vă dăm un sfat gratuit. Schimbați, domnule senator, costumul popular cu unul obișnuit. Nu e cazul să îl maculați, pentru că cine dă cu bâta în baltă se stropește, în mod inevitabil. Și noroiul dă rău pe alb. Un român autentic, demn de stima oricui, ar ști ce înseamnă “să nu îți bagi nasul unde nu-ți fierbe oala”, “a bate câmpii” sau “a o lua pe arătură”.

Cu lipsa de considerație pe care ne siliți să o avem pentru dumneavoastră, așteptăm scuzele de rigoare.

Conducerea firmelor SC BIO TERAPIA PLUS SRL și SC KINETOMEDICA PLUS SRL”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 31.10.2021 at 19:05

    Am avut si eu de-a face cu asemenea oameni, atunci cand aveam parintii la azil si intr-acevat nu puteam intra in casa de muntele de documente de la contract. Doua harti si gata.

  2. eu

    duminică, 31.10.2021 at 19:49

    Dar mai terminați. Vouă v-a făcut reclama și voi ii faceți lui. Nu merita atâta importanta dl țăran roman… Nu vreau sa jignesc țăranii.

  3. Elena

    luni, 01.11.2021 at 08:45

    Taranul este cu bun simt, nu ar reactiona in felul asta. Replica la comunicatul dlei Maties trebuia sa demonstrati ca nu e asa cu documente, cu argumente credibile, nu asa ca la țațe (ca la usa cortului). Eu cand am citit nu-mi venea sa cred cum ati putut scrie in felul asta, in fata cititorilor sa stiti ca v-ati descalificat singuri si iti vine sa-i dai credibilitate dlui Maties.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax