Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biroul avize și autorizări din cadrul DSP Alba s-a mutat în clădirea de pe strada Mușețelului din Alba Iulia

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba informează că Biroul avize și autorizări s-a mutat, din clădirea de pe Bulevardul Revoluției 1989, nr. 23, în sediul de pe strada Mușețelului, nr. 2, la etajul 3.

Decizia s-a luat pentru reducerea timpilor de așteptare, respectiv pentru verificarea prealabilă a dosarelor, chiar la momentul depunerii, de către specialiști, care își desfășoară activitatea în acest sediu.

Reprezentanții instituției menționează că personalul medical în domeniile ”Igiena mediului”, ”Igiena școlară”, ”Epidemiologie”, care își desfășoară activitatea pe strada Mușețelului, este la dispoziția solicitanților pentru consultanță în vederea obținerii autorizațiilor necesare.policlinica alba iulia

Astfel, documentațiile se depun la sediul de pe strada Mușețelului, iar ridicarea autorizațiilor, asistenței de specialitate (fostele avize) și certificarea conformității, respectiv plata se fac, în continuare, la sediul de pe strada Revoluției 1989, nr. 23.

 

Programul cu publicul, la Biroul avize și autorizări, este de luni până joi, între orele 8.30 – 14.00 și vineri, între orele 8.30 – 12.30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax