Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Biroul Electoral Central a respins ca nefondată cererea PSD Alba de anulare a alegerilor la Blaj. Rotar: „Blăjenii și-au recăpătat demnitatea votului”

Publicat

În urma sesizării PSD Alba privind incorectitudinea rezultatelor alegerilor europarlamentare la Blaj, Biroul Electoral Central a respins ca nefondată acuzația. Primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar a ținut să facă precizări despre faptul că PSD „a jignit nejustificat o comunitate întreagă” și să enumere câteva dintre proiectele administrației care nu au fost realizate pentru că, susține acesta, din 2012, Guvernul Ponta nu a oferit niciun sprijin.

Vă prezentăm comunicatul integral transmis de primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar:

Blăjenii și-au recăpătat demnitatea votului. Biroul Electoral Central a respins marți ca nefondată cererea PSD Alba de anulare a alegerilor la Blaj. Se pune astfel capăt speculațiilor și lamentărilor PSD și se redă demnitatea opțiunii exprimate de blăjeni.

Ca reprezentant al Blajului nu pot sa trec peste faptul că ați jignit nejustificat o comunitate întreagă. Ca om politic sau ca om de administrație pot să vă spun că “stânga” nu a fost niciodată o soluție viabilă pentru Blaj.

Cu felul lor de a fi, demni și mândri, atenți și circumspecți, blăjenii au avut întotdeauna și ochii și mintea și inima spre Europa. Alegerile din ultimii 8 ani confirmă acest fapt.

Ca primar ales prin voința a 78% dintre cetățeni vreau sa amintesc PSD Alba de cateva prioritati ale comunitatii noastre:

-realizarea centurii ocolitoare

-extinderea Spitalului Municipal

-continuarea investiției la campusul preuniversitar

-construirea unei noi săli de sport

Toate aceste proiecte zac în birouri ale Cabinetului Ponta încă din 2012 când se aflau pe listele de investiții în diverse ministere.

Acestea sunt proiectele care continuă dezvoltarea unui oraș și asigură viitorul copiilor noștri.

Fără a aștepta un răspuns, vă sugerez ca pe viitor să luati aminte la “ ce dă Blajul”, pentru că vorbele întelepte din trecut sunt mai actuale ca oricând.

Gheorghe Valentin Rotar

Presedinte PDL Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax