Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Biserică din lemn, zonă fast-food şi bust „Carol Davila” în curtea Spitalului Judeţean Alba. Proiectul a fost aprobat în Consiliul Local

Publicat

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local (CL) Alba Iulia de la sfârşitul săptămânii s-a aflat şi planul urbanistic de detaliu ce vizează un proiect de amenajare a unor construcţii noi în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Se vor construi o biserică din lemn ce va servi drept capelă, o zonă de fast-food şi va fi amplasat un bust „Carola Davila”, în faţa clădirii principale a spitalului. Proiectul a fost aprobat de consilieri.

În raportul de specialitate ce a stat la baza proiectului de hotărâre CL se arată că au fost studiate modul de amplasare şi conformare a construcţiilor în interiorul spaţiului vizat – curtea Spitalului Judeţean Alba – pentru construirea unei biserici (capelă), a unui chioşc comercial şi de alimentaţie publică tip fast-food, dar şi pentru amplasarea unui bust „Carol Davila”.

De asemenea, a fost propusă realizarea accesului suplimentar de pe strada Fântânele, pe lângă cel principal de pe Bd. Revoluţiei. Acesta va fi destinat atât autovehiculelor, pentru care există spaţiu de parcare în curtea Spitalului, cât şi pietonilor.

Terenul aferent propunerii, de 23.572 mp este domeniul public al judeţului Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. atti

    duminică, 31.07.2011 at 11:17

    IN LOC DE CAPELA AVEM NEVOIE DE MEDICAMENTE, SI PROMTITUDINE , LA SERVICIUL DE URGENTA, NU INDIFERENTA, AROGANTA.BOLNAVI NU SE POT TRATA CU APA SFANTATA, AM VAZUT CA DEMNITARI SE TRATEAZA IN CLINICI DE TOP, DIN EUROPA FARA CAPELA.NE INTOARCEM IN EVUL MEDIU??????

  2. Sictirus

    duminică, 31.07.2011 at 11:49

    Da avem un spor la construit biserici . Fiecare popa cu betoanele lui sa mai ciupeasca si el ceva saracu .

  3. smcdonalds

    luni, 01.08.2011 at 08:06

    este buna afacerea asta cu fastfood:)…..pe langa faptul ca aduce bani, mincarea este si nesanatoasa (toata lumea stie asta) asa ca o sa aduca mai multi bolnavi spitalului. Parteneriat avantajos:).

  4. marian

    luni, 01.08.2011 at 09:38

    Chiosc a fost- dar s-a desfiintat. Poate se construieste altul mai civilizat.
    Biserica din lemn. Foarte bine
    Bustul? cine il plateste?
    OAMENI BUNI, LA SPITAL NU EXISTA DOTAREA DE BUN SIMT CU APARATURA MODERNA!!!!
    Pentru un DOPLLER trebuie sa astepti 1-2 luni o programare platita la Terra Aster sau sa mergi la Cluj. Pacientii cu boli cardiovasculare, internati fiind sunt examinati cu anticul EKG .
    Ce sa mai vorbim cand e vorba de tomograf !!! Numai bolnav sa nu fii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax