Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bitdefender investește la Alba Iulia și în alte localități din patru județe. Programul prevede crearea a peste 110 locuri de muncă în IT

Publicat

bitdefender cerereCompania Bitdefender, producătorul de soluţii de securitate IT controlat de antreprenorii Florin şi Măriuca Talpeş, va primi ajutor de stat pentru crearea a 116 locuri de muncă în Alba Iulia, Cluj, Iași, Sibiu și Târgu-Mureș, prin schema 332 / 2014 care sprijină dezvoltarea regională prin proiecte de investiţii prin care sunt create minimum 10 locuri de muncă, conform unui raport publicat de Ministerul Finanţelor Publice.

Bitdefender a solicitat un ajutor de stat de 4,58 de milioane de lei şi va înfiinţa 116 locuri de muncă, dintre care 35 pentru lucrători defavorizaţi, potrivit sursei citate. Locurile de muncă vor fi create în Alba Iulia, Cluj, Iași, Sibiu şi Târgu-Mureş, potrivit datelor comunicate anterior de Bitdefender.

Bitedefender aplicase şi în luna iunie pentru a obţine ajutor de stat dar cererea fusese respinsă de Finanţe.

Aceasta este prima etapă a evaluării de către Finanţe a cererilor de ajutor de stat prin schema 332 pe 2014 depuse în sesiunea 8-22 iunie 2016. Lista finală a companiilor care vor primi ajutor de stat va fi publicată peste aproximativ 2 luni, scrie zf.ro.

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax