Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Black Friday în bugetul local, la Primăria Sebeș. Primarul și-a luat espressor de cafea cu 9.500 de lei

Publicat

Pentru a fi mereu treaz și vigilent la problemele și nevoile oamenilor, primarul din Sebeș, Dorin Nistor, și-a cumpărat la primărie un super-espressor de cafea. Anunțul achiziției a fost postat pe SEAP în data de 10.11.2017, o zi de Black Friday pentru bugetul local și a fost atribuit într-o mohorâtă zi de luni, 13, să fie cu noroc și să iasă caimacul gros. Prețul maximal postat de primărie a fost de 9571,43 de lei (adică peste 2.000 de euro), exact cât costa la Altex un espressor JURA Impressa XJ9. Așa că, de la Altex s-a și cumpărat.

Espressorul poate face 60 de cafele pe zi și bate de departe, la acest capitol, o secretară tânără (cele în vârstă pot să facă și mai multe). În plus față de o secretară, espressorul are o pompă de 15 bari, o râșniță, mai are o pâlnie, recunoaște automat cafeaua premăcinată și nu ascultă pe la uși. Probabil de aceea și costă 95 de milioane vechi. Sperăm ca primarul să nu bea toate cele 60 de cafele pe zi de unul singur, pentru că ar fi suspect de abuz de cafea în serviciu, situație în care ar apărea tot felul alte probleme, cum ar fi accelerarea pulsului la orice bătaie puternică în ușă.

Acum, primarul caută un espressor similar mai ieftin decât la Altex, pentru a putea primi înapoi de două ori diferența.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Unu

    joi, 16.11.2017 at 06:37

    La cate firme de vending sunt in judet și ar fi putut amplasa un aparat in locație, nu a găsit niciuna. Și mai castiga și bani la buget în urma platii taxei lunare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax