Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BLACK FRIDAY la Alba Iulia: Doar trei magazine au anunțat reduceri de până la 70% la produsele de pe standuri

Publicat

Marii retaileri din țară și nu numai dau startul celor mai atractive reduceri din acest sezon. Este vorba despre Black Friday (Vinerea Neagră)  sau ziua când prețurile vor scădea foarte mult, așa că vă puteţi pregăti pentru o sesiune-maraton de cumpărături, ce începe în 23 noiembrie, la ora 5.00.

În Alba Iulia, doar trei retaileri și-au anunțat participarea la Vinerea Neagră și se așteaptă deja la o avalanșă de cumpărători. Este vorba despre Altex, Domo și Flanco, magazine care scot la vânzare, la prețuri reduse, laptopuri, televizoare, electronice și electrocasnice: „“Ne aşteptăm la vânzări care să depăşească 5 milioane de euro de Black Friday, pe 23 noiembrie. Am pregătit oferte de până la 50% şi chiar până la 70% reducere la unele produse care fac parte din familii de maxim interes pentru consumatori. Ştim profilul consumatorului român, ştim că este interesat de produsele high-end, şi îl asigurăm că pe 23 noiembrie pe Altex si www.altex.ro, dar şi în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediagalaxy.ro va găsi (…) discounturi”, a declarat Dan Ostahie, preşedinte şi CEO al Altex.

Flanco a organizat minuţios Black Friday, astfel încât să reducă semnificativ timpul de procesare a achizițiilor şi să ofere un stoc adecvat de produse relevante pentru clienți. Personalul suplimentar a fost instruit în baza experienţei acumulate la prima ediţie a evenimentului. Şi programul de funcționare al magazinelor a fost extins în toată reţeaua, de la 8.00 până la 22.00.

Ceea ce mai trebuie să știe cumpărătorii este că Flanco menține reducerile timp de trei zile, respectiv din 23  și până în 25 noiembrie, iar compania estimează în această perioadă vânzări de 10 milioane de euro.

„Planificăm acest eveniment de shopping încă din vară şi suntem convinşi că vom avea un Black Friday de excepţie,” a declarat Violeta Luca, CEO Flanco. Gamele de produse promovate în mod special de Flanco cu ocazia Black Friday fac parte din segmentele care sunt în mod tradiţional vedetele sezonului de sărbători, cu reduceri semnificative cuprinse între 25% și 60%.

Magazinul Domo, prezent și în Alba Iulia, îmbie cumpărătorii de reduceri de 50% începând chiar de joi, 22 noiembrie. Compania anunță prețuri scăzute la absolut toate produsele de pe standuri. Citește mai multe despre Vinerea Neagră a reducerilor și vezi lista completă a magazinelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax