Connect with us
Publicitate

POLITICA

Blaga pândeşte şefia PD-L

Publicat

Fostul ministru al Internelor, Vasile Blaga, a anunţat, marti, pentru Gândul, că are în vedere posibilitatea de a candida la conducerea PD-L. Acesta ia în considerare accederea în partid, dacă situaţia din partid s-ar putea tensiona prin intervenţiile „unor colegi” care ar dori să grăbească urcarea lor în funcţiile superioare de partid, pentru a impune o anumită direcţie.

Contextul acestei declaraţii o are în centru pe Elena Udrea, care a prins « cale liberă », odată cu demisiile lui Blaga, Radu Berceanu şi Adriean Videanu din Guvern. De asemenea, se simte şi o influenţă a primarului din Arad, Gheorghe Falcă, protectorul actualului ministru al Internelor, Traian Igaş.

Potrivit unor surse din partid, mai mulţi lideri locali PD-L Alba, printre care se află și parlamentari, îl preferă pe Blaga la conducerea democrat-liberalilor, considerându-l cel mai implicat în menținerea unității PD-L, pe fondul erodării imaginii şi a unei guvernări incoerente a Cabinetului Boc. Grupul respectiv, care este deosebit de influent la nivelul organizației PD-L Alba îl susţine pe Blaga inclusiv pentru postul de premier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax