Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BLAJ: Circulație restricționată pe strada M. Kogălniceanu – DN 14B, pentru lucrări de asfaltare, luni și marți. Ruta ocolitoare

Publicat

Primăria Blaj anunță că luni, 11 mai și marți, 12 mai, va fi restricționată circulația pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, parte a DN14B, pentru asfaltări. Ruta ocolitoare este pe la Mănărade, pentru drumul național.

Potrivit sursei citate, circulația rutieră va fi oprită în zilele de luni, 11 mai și marți, 12 mai, între orele 8.00 șo 18.00, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Blaj, parte a DN14B, din cauza lucrărilor de asfaltare care se vor efectua între trecerea la nivelul cu calea ferată (Bariera Câmpul Libertății) și Stația Petrom.

Circulația pe DN14B, spre și dinspre Copșa Mică, se va face pe ruta ocolitoare Blaj – Mănărade – Valea Lungă.

Dirijarea circulației și marcarea rutei ocolitoare se va realiza cu piloți de dirijare și cu indicatoare rutiere.

Reparațiile curente pe strada Mihail Kogălniceanu au început în 28 aprilie, iar lucrările sunt derulate în cadrul investiției „Reparații străzi curente în municipiul Blaj”, potrivit primăriei.

După frezarea întregii suprafețe, luni și marți va fi turnat un strat de asfalt în grosime de 4,5 cm.

De asemenea, pe strada Mihail Kogălniceanu sunt schimbate toate capacele de canalizare, cu capace tip autonivelante, care vor prelua și amortiza traficul greu, pe modelul celor existente pe strada Clujului.

Tot pe această stradă se va turna un strat de asfalt în zona barierei CFR din cartierul Câmpul Libertății, pentru că apăruseră fisuri în carosabil (faianțări, cedări și văluriri).

Valoarea investiției este de 600.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax