Connect with us
Publicitate

SPORT

BLAJ: Cupa „Câmpia Libertății” la cros

Publicat

La Blaj va avea loc, sâmbătă, o nouă ediție a binecunoscutei competiții de cros „Cupa Câmpia Libertății”. Întrecerea, organizată de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Blaj, Direcţia pentru Sport a Judeţului Alba, Asociaţia Judeţeană de Atletism Alba și Atletic Club „Mica Romă” Blaj, se va desfășura pe trei categorii distincte, aferente categoriilor de vârstă înscrise în concurs.

 

Toate cele trei curse se vor desfăşura pe străzile municipiului Blaj, cu plecarea și sosirea în centrul orașului, în fața Hotelului „Târnavele”. Programul de start este următorul:

Ora 10.00 – proba de 600 de metri copii, categoria II, (născuţi în anul 2000 şi mai mici), masculin şi feminin

Ora 10.10 – proba 1000 de metri copii, categoria I, (născuţi 1996-1998), masculin şi feminin

Ora 10.20 – proba de 4000 de metri, juniori III, II, I; seniori; veterani (născuţi 1997 şi mai mari) masculin şi feminin

Câștigătorii fiecărei curse vor fi recompensați de către organizatori cu premii și diplome; pentru cursele de 600 de metri și 1000 de metri vor fi premiați primii trei clasați. La cursa de 4000 de metri, vor fi premiaţi primii 10 sosiți, atât la feminin, cât şi la masculin, indiferent de categoria de vârstă.

Înscrierile pentru participarea la competiție se fac în ziua concursului, începând cu ora 8.00, în faţa Hotelului „Târnavele” din Blaj.

Despre acest eveniment, Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba a spus: Cupa Câmpia Libertății este o manifestare sportivă cunoscută în toată țara, care a devenit o tradiție pentru județul Alba. La ediția din acest an așteptăm peste 300 de participanți din toată țara și mă bucur că vor fi printre noi și nume mari ale atletismului. Deja și-a anunțat participarea, în calitate de antrenor, doamna Ella Kovacs, campioană europeană la atletism, medaliată mondial și olimpic.

Este un semn bun, o dovadă că parteneriatul dintre Consiliul Județean și Primăria Blaj pentru promovarea sportului produce rezultate notabile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax