Connect with us
Publicitate

BLAJ

Blaj: De luni, 10 ianuarie, cetățenii pot plăti impozitele şi taxele locale pentru anul 2022

Publicat

primaria blaj

Primăria Municipiului Blaj anunţă că luni, 10 ianuarie 2022, va începe încasarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2022.

Plățile se pot face la Biroul Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Blaj sau ONLINE pe platforma Servicii Electronice – https://se.primariablaj.ro/infopage/ de pe site-ul Primăriei Blaj și pe www.ghiseul.ro

La Biroul Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Blaj, plăţile se pot face în zilele de luni, marți, joi și vineri, între orele 8:15 – 15:15, iar miercurea între orele 8:15 – 16:30.

Blăjenii (persoane fizice) care îşi vor achita integral impozitul pe clădiri, teren şi auto până pe 31 martie 2022 vor primi o bonificaţie de 8%, stabilită prin hotărâre a Consiliului Local Blaj.

Conform legii, impozitul pe clădiri, teren şi auto se plăteşte anual în două rate egale, până la datele scadente de 31 martie şi 30 septembrie.

Impozitele și taxele locale în municipiul Blaj au rămas aceleași ca în anul 2021, la care se adaugă, conform Codului Fiscal, rata inflației din anul anterior.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax