Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Blaj: Femeie de 75 de ani, tâlhărită de doi tineri, în mijlocul zilei. I-au furat banii şi cruciuliţa de aur

Publicat

O femeie de 75 de ani din Blaj a fost agresată joi, în jurul orei 14.00, de doi bărbaţi, care au îmbrâncit-o şi i-au furat suma de 1.200 de lei, un rozar şi cruciuliţa de la lănţişorul de aur pe care îl purta la gât.

Bătrâna a sesizat poliţia, iar, în baza semnalmentelor suspecţilor, oamenii legii au constituit echipe pentru identificarea acestora. La scurt timp, unul dintre tineri a fost prins în zona Gării CFR Blaj, iar asupra lui au fost descoperite suma de 1.161 lei, precum şi bijuteriile victimei. Acestea au fost înapoiate femeii. Agresorul are 16 ani şi este domiciliat în comuna Bălăuşeri, judeţul Mureş.

În urma cercetărilor, s-a reuşit identificarea celui de-al doilea suspect, un tânăr de 22 de ani, din comuna Nadeş, judeţul Mureş. Agresorul, de 16 ani a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi urmează să fie prezentat Parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax