Connect with us
Publicitate

BLAJ

Blaj: Maraton de vaccinare, în weekend, la Tiur, Mănărade și Petrisat. Program și condiții

Publicat

Acțiunile de tip „maraton de vaccinare” sunt reluate în acest weekend în în localitățile aparținătoare municipiului Blaj – Tiur, Mănărade și Petrisat.

Imunizarea se face cu serul Pfizer, iar acțiunea este destinată în special persoanelor care s-au imunizat cu prima doză în aceste localități, în urmă cu trei săptămâni.

Potrivit primăriei, pot participa și toți cei care doresc să se imunizeze cu prima doză de vaccin Pfizer, indiferent de localitatea în care domiciliază, fără programare, doar cu buletinul de identitate.

Minorii care au împlinit vârsta de 12 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal. De asemenea, persoanele care trebuie să efectueze rapelul pot alege și alte centre de vaccinare pentru efectuarea acestuia.

Vaccinările din cele trei localități aparținătoare municipiului Blaj se desfășoară după următorul program:

  • vineri, 11 iunie, între orele 11.00 și 18.00, la Căminul Cultural Tiur
  • sâmbătă, 12 iunie, între orele 11.00 și 16.00, la Căminul Cultural Mănărade
  • duminică, 13 iunie, între orele 15.00 și 19.00, la Căminul Cultural Petrisat.

În urmă cu trei săptămâni, 213 persoane s-au vaccinat în cadrul evenimentelor de tip „maraton de vaccinare”, cu serul Pfizer, organizate la Tiur, Mănărade și Petrisat. La Tiur s-au vaccinat 75 de persoane, la Mănărade au fost vaccinate 78 de persoane, iar la Petrisat au fost imunizate 60 de persoane.

Vaccinarea împotriva SARS-COV-2 în cele trei localități aparținătoare este organizată de Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba și Spitalul Municipal Blaj.

La Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” Blaj, centru de vaccinare împotriva SARS-COV-2, persoanele care doresc să se imunizeze cu serul Pfizer o pot face fără programare, zilnic între orele 8.00 și 20.00. Numărul de telefon al centrului de vaccinare de la Blaj este 0712.010.365.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Om din Blaj

    joi, 10.06.2021 at 15:10

    Hai ca dacă iese maratonul mai vine o data papa în orașul episcopal

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax