Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Blajul va avea un pod spectaculos cu 5 benzi de circulație și 2 trotuare încălzite și acoperite. Primăria a semnat contractul

Publicat

Primăria Blaj a semnat miercuri contractul de proiectare și de execuție pentru reabilitarea și modernizarea Podului Minciunilor din oraș. La final, asigură administrația locală, podul fi una dintre cele mai spectaculoase construcții din România.

”Astăzi, la sediul Primăriei Municipiului Blaj, am semnat contractul pentru „achiziție proiect tehnic și execuție lucrări – Realizare pasaj superior peste calea ferată (Podul Minciunilor)”, cu câștigătorul licitației, Retter Projectmanagement SRL Șelimbăr” a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Valoarea contractului este de peste 1.7 milioane de lei (fără TVA), iar termenul de realizare estede 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor.

”Prin semnarea acestui contract, facem un nou pas în vederea realizării unei investiții foarte importante pentru Blaj, care va rezolva dificultățile create de traficul rutier din zonă” a adăugat primarul.

Noul pod va avea 5 benzi de circulație rutieră și 2 benzi pentru circulația pietonală (trotuare acoperite și încălzite) și va fi una dintre cele mai spectaculoase construcții din România, cu soluții arhitecturale contemporane care respectă patrimoniul existent în zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax