Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bloc de locuințe sociale cu 24 de apartamente, la Sebeș. Cât va costa investiția. Licitația a fost lansată în SEAP

Publicat

La Sebeș urmează să fie construit în curând un bloc de locuințe sociale cu 24 de apartamente, printr-o investiție de peste 7,2 milioane de lei. Clădirea va avea trei etaje și va fi construită pe strada Alunului. 

Primăria Sebeș a lansat pe 27 februarie o licitație în SEAP pentru proiectarea și construirea unor locuințe sociale.

Valoarea totală este estimată la 7.233.892,67 de lei, fără TVA. 

Potrivit studiului de fezabilitate, în municipiul Sebeș nu există locuințe cu titulatura de locuințe sociale, deși există un număr considerabil de solicitări în acest sens. În prezent, există un număr de 54 cereri, în așteptare, pentru repartizarea unei locuințe sociale și 60 de cereri depuse pentru locuințe destinate tinerilor.

Din analiza cererilor s-a decis că soluția propusă trebuie să fie una variată care să poată răspunde unei cereri variate, motiv pentru care s-au prevăzut trei tipuri de apartamente:

  • Apartamente cu 1 cameră, acest tip putând fi ocupat atât de persoanele singure cât și de tinerii căsătoriți și fără copii. În caz extrem putând fi utilizate și de familii cu 1 copil cu vârste de până la 3-4 ani.
  • Apartament cu două camere – este varianta cea mai versatilă, motiv pentru care sunt cele mai multe, acestea putând răspunde necesității oricărei familii din cele care și-au manifestat doleanța.
  • Apartament cu 3 camere – un număr mic, pentru familii cu doi, trei sau mai mulți copii.

Se propune astfel realizarea unei construcții având un regim de înălțime P + 3. La interior, construcția va avea un hol central pe fiecare nivel, dezvoltat în lungul clădirii, acesta incluzând legătura pe verticală, realizată printr-o scară aflată adiacent holului.

Constructia va avea un număr total de 24 de apartamente, respectiv 6 apartamente/nivel, din care trei apartamente cu 3 camere, 13 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu o cameră.

Suprafața construită a clădirii va fi de 416,57 mp, iar cea desfășurată de 1.659,26 mp.

În zonă vor fi amenajate parcări, alei pietonale și zone verzi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax