Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: BLOCAJ la Vinţu de Jos, în zona barierei de trecere a căii ferate. Şoferii, îndreptaţi de poliţişti spre rute ocolitoare

Publicat

bariera tren Şoferii din zona Alba Iulia care vor să scurteze drumul prin Vinţu de Jos, spre sau dinspre Deva, de pe DN1 pe DN7, au fost redirecţionaţi de poliţişti, marţi dimineaţa, pe rute ocolitoare, din cauza unui blocaj rutier. Bariera de trecere la calea ferată din Vinţu de Jos spre „Lutsch 2000” a fost blocată 18 ore, de luni după-amiază, din cauza unei defecţiuni tehnice.

Citeşte şi Dosar penal pentru distrugere pentru „Dorel” care a tăiat cablul barierei de la Vinţu de Jos. Circulaţia a fost reluată după 18 ore

Din primele date, muncitori care lucrează la firma ce reabilitează calea ferată în zonă, Verta Tel Bucureşti, au secţionat din greşeală un cablu de la sistemul de acţionare al barierelor şi acestea au rămas coborâte.

Şoferilor li se recomandă să folosească rute ocolitoare, prin zona Sibişeni sau Sebeş.

Reprezentanţii IPJ Alba transmit conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, care redirecţionează traficul din zona sensului giratoriu „Trei Poduri” şi DN7.

Avaria a fost sesizată luni după-amiază, la ora 17.30.

UPDATE: În jurul orei 11.00, la faţa locului erau desfăşurate probe tehnice după remedierea defecţiunii, circulaţia în zonă urmând să fie reluată în cel mai scurt timp. Bariera a fost blocată 18 ore.

Circulaţia a fost reluată în jurul orei 11.30.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasile

    marți, 10.03.2015 at 12:19

    Si nu putea sa stea un politist sa dirijeze circulatia?
    Semnalele politistului au prioritate, fata de celelalte semna si amrcaje. Sau nu?… mai exista politisti decat in masini?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax