Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BLOCAJ pe AUTOSTRADĂ, pe sensul Sebeș – Cunța. Coloană de 7 kilometri, după un ACCIDENT mortal pe DN1, la Miercurea Sibiului

Publicat

blocaj autostrada Șoferii care circulă joi dimineața pe Autostrada Deva – Sibiu, pe sensul Sebeș – Cunța, sunt nevoiți să aștepte în coloană, după ce circulația a fost blocată pe DN1, în zona Miercurea Sibiului, după un accident mortal în care au fost implicate două TIR-uri. Din informațiile de la fața locului, coloana de mașini se întinde pe aproximativ 7 kilometri, în zona Răhău.

Conducătorii auto sunt avertizați să circule cu prudență, având în vedere acest blocaj, pentru evitarea altor incidente rutiere.

Odată cu închiderea tronsonului Cunța – Săliște, pentru efectuarea reparațiilor la autostradă, circulația este redirecționată pe DN1, iar în zona Miercurea Sibiului a avut loc, joi dimineața, în jurul orei 4.30, un accident rutier grav.

 

accident tir miercurea Un şofer de TIR din Argeş şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să evite impactul cu alt TIR, care circula din sens opus. Primul camion s-a lovit de remorca celuilalt, iar şoferul a fost proiectat prin geamul cabinei.

Autovehiculele de mare tonaj trebuie îndepărtate de pe carosabil cu macarale, iar în zonă se circulă alternativ.

Circulaţia rutieră pe DN1 a fost întreruptă la kilometrul 343, joi dimineaţa, apoi, în jurul orei 8.00, se circula pe un sens, alternativ. “În zonă s-au format coloane de autovehicule, ce se întind pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri de mers. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”, potrivit Info Trafic.

Comisarul Adrian David, şef Birou Poliţia Autostrăzi Deva (Orăştie) – Sibiu a declarat pentru Alba24 că blocajul circulaţiei pe autostradă este în zona kilometrilor 292-299, de la Răhău.

“În jurul orei 10.20, am ajuns pe o porţiune unde nu se mai mişcă nici o maşină. Chiar şi după 30 de minute, am reuşit să ne deplasăm doar un kilometru”, a transmis un şofer pentru redacţia Alba24.

„Un drum pe care-l făceam uneori în mai puţin de o oră, adică între Alba Iulia şi Sibiu”, l-am făcut azi dimineaţa în cinci ore”, a transmis alt şofer.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că la ora 1230, în județul Sibiu, din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe DN1 Sibiu – Sebeş era îngreunată, iar pe raza localităţii Miercurea Sibiului se circula în coloană. Pe autostrada A1 Sibiu – Deva, se circula îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule pe tronsonul Sebeş – Sibiu.

În jurul orei 17.00, potrivit poliţiştilor, pe autostradă se circula normal, nemaifiind probleme de blocaje în trafic.

sursa foto Accident Miercurea: oradesibiu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex

    joi, 24.09.2015 at 11:00

    Vinovatii de la CNADNR in legatura cu lotul inchis al acestei autostrazi, ar trebuii sa infunde puscaria!!!

  2. chris

    vineri, 25.09.2015 at 02:56

    Soferul de TIR a fost ucis de Ponta (Premierul Penal) si Narcis Neaga (bossul corupt de la CNADNR)
    citat PSD: „mergem la vot pe autostrada”..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax