Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Blocaj rutier la Oarda de Sus, din cauza unui TIR care a agățat firele de curent. Alimentarea cu energie electrică, sistată temporar

Publicat

Circulația rutieră a fost întreruptă la Oarda de Sus, pe strada Victoriei, din cauza unui incident petrecut luni, în jurul amiezii. Un TIR a agățat firele de curent electric din zonă. Alimentarea cu energie electrică în zonă a fost sistată temporar.

Avaria a fost cauzată de un autotractor care transporta un excavator pentru efectuarea unor lucrări în zonă. În jurul orei 16.00, traficul rutier pe strada Victoriei din Oarda de Sus a fost reluat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 09.07.2012, ora 10.58, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în legătură cu producerea unui accident rutier ușor. Echipa operativă de polițiști deplastă la fața locului a constat faptul că, pe strada Victoriei, din municipiul Alba Iulia – Oarda de Sus, județul Alba, D.A. de 50 ani, din localitatea Bistra, județul Alba, în timp ce conducea un autotractor care tracta o semiremorcă, din cauza neatenţiei, a acroşat cu încărcătura semiremorcii firele de curent, telefonie şi internet din dreptul unui imobil.

În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, însă au fost rupte firele electrice şi doi stâlpi din beton, traficul fiind întrerupt pe ambele sensuri de mers timp de 3 ore.

Față de D.A. polițiștii continuă cercetările aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă faptă prevăzută și pedepsită de  articolul 219 alineatul 2 din Codul Penal.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax