Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | BLOCAŢI pe Transalpina: 16 de copii şi patru adulţi care circulau cu un microbuz, pe DN67C, salvaţi de jandarmii montani

Publicat

Un microbuz care transporta un grup de copii însoţiţi de adulţi şi un autoturism au rămas blocate, duminică după-amiaza, pe Transalpina, în judeţul Alba. Jandarmii montani au intervenit pentru salvarea acestora.

În microbuz se aflau 16 copii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, şi patru adulţi, de la Liceul de Educație Fizică și Sport din București, aflați într-un cantonament de scrimă. Microbuzul, înmatriculat în județul Argeș, se îndrepta înspre Rânca, însă a rămas blocat pe DN67C, pe tronsonul între Oaşa şi Obârşia Lotrului. Segmentul de drum este închis circulaţiei pe timpul iernii.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 17.00, iar jandarmii montani din Alba au reuşit localizarea grupului şi recuperarea acestuia. Atât copiii, cât şi adulţii au fost însoţiţi spre Sebeş.

Totodată, echipajul a intervenit pentru deblocarea unui autoturism Renault Megane, care circula înspre Craiova. În autoturism se afla doar șoferul.

Cele două autovehicule au fost deblocate în jurul orei 19.30. Acestea nu erau echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii grele de iarnă, iar zona, aflată la mare altitudine, este afectată frecvent de viscol şi formarea unor troiene de zăpadă de peste un metru.

La operaţiunile de localizare a acestora au participat şi echipe Salvamont din Alba, Vâlcea şi Gorj, iar intervenția a durat aproape trei ore.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Cei doi şoferi care au rămas înzăpeziţi pe Transalpina s-au ales cu permisele de conducere suspendate pe 60 de zile | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax