Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Blocurile ANL ar putea fi date în folosinţă în aproximativ două săptămâni. Miercuri va fi făcută recepţia lucrărilor

Publicat

Blocurile ANL de pe strada Detunata din Alba Iulia ar putea fi date în folosinţă în aproximativ două săptămâni, a anunţat vineri consilierul local Simone Albani. După aproape un an în care proiectul a fost blocat de conflictele dintre firmele de construcţii, problema este la un pas de a fi rezolvată în totalitate.

În această săptămână, constructorii au remediat ultimele probleme din interiorul locuinţelor din blocurile ANL (mici defecţiuni la sistemul de gaz şi la câteva robinete), iar săptămâna viitoare, miercuri, va fi făcută recepţia lucrărilor, potrivit lui Simone Albani.

Din momentul în care recepţia lucrărilor este efectuată, documentele vor fi trimise la Bucureşti, şi în aproximativ o săptămână, blocurile vor fi pregătite pentru a fi date în folosinţă.

„În aproximativ 10-12 zile, oamenii pot să vină la Primărie să îşi depună actele pentru reîntregirea dosarelor ANL, însă o dată precisă va fi stabilită săptămâna viitoare”, a declarat consilierul local Simone Albani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandra

    duminică, 21.10.2012 at 11:29

    Buna ziua. De locuintele sociale nu ati aflat nimic? Trebuiau date in folosinta si acestea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax