Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Blogger de turism din California, despre Alba Iulia: Surprinzătoare, cu oameni prietenoși și primitori

Publicat

blogul lui adonisUn blogger de turism din California s-a îndrăgostit de Alba Iulia după ce a ajuns aici din întâmplare, în drum spre Cluj-Napoca. Adonis s-a născut într-una din cele 7.000 de insule din Filipine și s-a mutat cu părinții în California când era copil, fiind unul dintre cei mai activi bloggeri care călătoresc în jurul lumii.

”România a fost o surpriză epică pentru mine. Am vizitat multe orașe minunate, castele și cetăți, de fiecare dată datorită recomandărilor pe care le-am obținut de la alți călători pe care i-am întâlnit în țările respective. Dar niciodată n-am auzit nimic despre Alba Iulia. Am găsit-o doar pentru că era aproape de Castelul Corvinilor și era în drumul meu spre Cluj-Napoca” a scris Adonis pe blogul lui.

YouTube video

Adonis a vizitat orașul în timpul sărbătorii Alba Fest, fiind surprins de ”ceea ce părea a fi o cetate”. Artificiile și numărul mare de oameni care se întrepta spre cetate l-a condus la concertul susținut de Inna. ”Vibrația orașului părea să fie cool, festivă și petrecerea tocmai a început. Am regretat că nu am căutat înainte mai multe informații despre oraș. Alba Iulia a fost o surpriză!”  a adăugat el.

De asemenea, a descris cetatea, catedralele și a oferit mai multe informații utile pentru alți vizitatori, inclusiv costurile cu cazarea, masa, băuturile și transportul. Totodată, le-a recomandat cititorilor săi să viziteze orașul, dacă se întâmplă să se afle în zonă sau, dacă plănuiesc o călătorie aici, să se orienteze pentru o perioadă cu evenimente și festivaluri.

Adonis a vizitat cele mai interesante destinații din lume, din Peru, Bolivia, Chile, până în Japonia și Belize.

Contactat de Alba24, Adonis a transmis cititorilor noștri un mesaj video din Buenos Aires, oraș pe care-l vizitează în aceste zile.

Blogul lui Adonis – AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dedicated servers

    duminică, 19.03.2017 at 17:14

    Blogger-ul ofera si sfaturi viitorilor turisti, astfel incat cei care ii calca pe urme sa stie ce prespupune o vizita in zonele respective. Adonis a vizitat cele mai interesante destinatii din lume, din Peru, Bolivia, Chile, pana in Japonia si Belize.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax