Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Blondă sau brunetă”, albumul semnat Silvan Stâncel, prezentat în cadrul festivalului de muzică folk „Ziua de Mâine”

Publicat

Artistul albaiulian Silvan Stâncel a prezentat, vineri, primul său album, intitulat „Blondă sau brunetă”, în cadrul evenimentului „Cafeaua cu folk”, ce a avut loc la Art Cafe Downtown. După mai multe concerte susținute atât în țară, cât și în străinătate, melodiile lui Silvan pot fi ascultate acum oricând și oriunde. Albumul conține 15 piese, dintre care 5 instrumentale și 10 cu text.

„Chitara m-a ales pe mine…Nu mă gândesc la nimic atunci când compun, nu-mi propun nimic în ceea ce privește chitara, muzica. Cânt ce simt, simt ce cânt, fără chitară nu sunt eu. Mă conectez laceva dincolo de corzi și îmi doresc să rămân acolo. <Acolo> nu există cuvinte, timp, minute, decât ceva continuu la care mă <cablez> ori de câte ori mi se permite. E o provocare, o luptă cu mine însumi, e libertate absolută. Ce sunt eu? Cine sunt eu? Doar chitara mea poate ști…”; acestea sunt cuvintele cu care se autodescrie Silvan Stâncel.

Titlul albumului, „Blondă sau brunetă„, a fost sugerat de colegul artistului, Ovidiu Scridon și se explică apariția celor două cuvinte în multe dintre cântecele de pe album. Lansat și în alte orașe din țară, CD-ul conține 15 piese (10 cu text și 5 instrumentale), compuse integral de către artist.

Silvan Stâncel a susținut anul acesta peste 60 de concerte, atât în țară, cît și în Italia, Franța și Slovacia, iar în această seară, publicul are ocazia să-l revadă pe scena Casei de Cultură din Alba Iulia, începând cu ora 19.00, odată cu debutul celei de-a IX-a ediții a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax