Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BMW de Alba, cu inscripție ilegală pe numerele de înmatriculare, observat în trafic la Sibiu. Detaliul ce poate atrage sancțiuni

Publicat

O mașină cu numere de înmatriculare de Alba, pe care era trecut un detaliu în plus față de cele obișnuite a scos în evidență o situație în care se pot aplica sancțiuni. Pe numărul de înmatriculare se poate observa inscripția ”IPA”, însă aceasta nu este conformă cu regulile în vigoare.

Mai exact, toate numerele de înmatriculare din România trebuie să fie standard, să respecte anumite elemente stabilite prin standard de stat. Iar orice inscripție suplimentară nu este legală, potrivit autorităților din Alba.

Plăcuțele de înmatriculare sunt emise exclusiv de Serviciul regim permise și înmatriculări din fiecare județ al României. Nu se pot face modificări personalizate prin adăugarea ulterioară de litere, cuvinte sau sigle.

Mașina a fost observată în trafic în județul Sibiu, pe DN1, potrivit sibiuindependent.ro

Astfel de ”artificii” puse pe numere de înmatriculare sau pe parbriz ar putea fi utilizate pentru ”a atrage atenția” în trafic sau pe spațiul public, spun unele surse, însă în acest caz nu sunt conforme. Doar pe parbriz pot fi amplasate însemnele unor asociații, de exemplu (în acest caz Asociația Internațională a Polițiștilor).

Șoferii care nu respectă regula pot fi amendați și pot rămâne fără talon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gașca

    luni, 09.10.2023 at 18:05

    Un ,,BeaMWeu” și un nătărău!

  2. class

    marți, 10.10.2023 at 19:42

    milițienii.. își dau în petic… nu și mai încap in pciele… de smardoi… milițienii vechi și noi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax