Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BMW X5 a fost prezentat la București. Poate memora drumul pentru a merge singur în marșarier 50 metri

Publicat

bmw

Noul BMW X5 a fost prezentat la București. Modelul vine cu tehnologii noi în varianta standard, precum asistentul pentru mersul înapoi, controlul radio prin gesturi, avertizarea de coliziune și pietoni cu frânare automată, și multe altele.

Noua generație BMW X5 costa de la 68.800 euro cu TVA. Cu o luna înainte de lansare, au fost înregistrate deja peste 100 de comenzi ferme. ”Aflat la a treia generaţie, BMW X5 depăşeşte încă o dată toate aşteptările – ca Sports Activity Vehicle (SAV) ce oferă lux remarcabil în toate domeniile unde există cerinţe înalte. Acest lucru este garantat de numeroase tehnologii inteligente care sporesc eficienţa, dinamica de condus, confortul şi versatilitatea până la un nivel cu totul nou – atât on-road, cât şi off-road” au scris pe siteul propriu, cei de la Automobile Bavaria România.

bmw

Hayonul în două părți oferă cu ușurință acces la articolele de bagaje. Secțiunea mai mică se deschide pentru a crea o platformă capabilă să susțină 250 kg. Spătarul scaunului  poate fi înclinat. Complet  pliat capacitateacrește la 1.870 litri.

Opțional poate fi instalat un al treilea rând de scaune care poate găzdui doi pasageri suplimentari, deci există spațiu pentru până la șapte persoane.

Sursă informații și fotografii: bmw-bavaria.ro, wall-street.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax