Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bobocii liceelor din Alba Iulia au şansa de a deveni „Miss şi Mister Alba24”

Publicat

Liceele din Alba Iulia se află la ceas de sărbătoare, iar asta deoarece bobocii aşteaptă cu nerăbdare să fie declaraţi frumoşii generaţiei lor. Sezonul balurilor începe în acest sfârşit de săptămână cu Balul Bobo(epo)cilor de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice, iar evenimentul de vineri este un bun prilej pentru ca Alba24 să dea startul „Miss şi Mister Alba24”.

Tinerii vor avea un motiv în plus să se întreacă în isteţime şi carismă, pentru că în juriu se vor afla doi reprezentanţi ai redacţiei noastre pregătiţi să ofere celor mai informaţi concurenţi câte un MP4 Player şi binemeritatul titlu de „Miss şi Mister Alba24”.

Pentru că ne-aţi fost alături şi pentru că dorim ca şi noi să vă fim alături în cele mai importante momente, Alba24 a încheiat un parteneriat cu organizatorii balurilor bobocilor de la 6 licee din Alba Iulia. Este vorba despre Liceul de Muzică şi Arte Plastice, Liceul cu Profil Sportiv din Alba Iulia, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”, Colegiul „Apulum” şi Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, unde ne vom alătura reprezentanţilor juriului pentru a descoperi, între participanţi, tinerii care merită să fie desemnaţi „Miss şi Mister Alba24”.

Frumoşii Alba24 vor primi din partea noastră câte un MP4Player şi vor intra în cursa pentru un premiu-surpriză. Pozele lor vor fi postate pe site, iar perechea cea mai votată va câştiga marele premiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    miercuri, 12.10.2011 at 18:29

    Unde se tine primul bal? cel de la Liceul de Muzica….Niste detalii!!!!l

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax