Connect with us
Publicitate

AIUD

Bogdan Andone, antrenorul din Aiud, încheie pe locul 5 campionatul în Cipru, alături de Apollon Limassol

Publicat

Antrenorul în vârstă de 48 de ani, Bogdan Andone, a încheiat sezonul 2022/2023 pe banca tehnică a formației cipriote Apollon Limassol cu o clasare pe treapta a 5-a a clasamentului.

Finalul stagiunii 2022/2023 o vede pe Apollon Limassol pe locul 5 în play-off-ul primei ligi din Cipru.

Destinele echipei cipriote sunt conduse de către antrenorul din Aiud, Bogdan Andone, care a preluat comanda în luna februarie a anului curent.

Andone a antrenat echipa pentru 13 meciuri în acest sezon, reușind un bilanț impresionant: 9 victorii și 4 înfrângeri.

În ultima partidă a acestui sezon gruparea pregătită de antrenorul aiudean a pierdut în deplasare, în fața celor de la Pafos, cu scorul de 2-1.

Bogdan Andone a mai condus ca antrenor principal echipe precum FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari, SSU Poli Timișoara sau Metaloglobus București.

Cea mai mare realizare din cariera de antrenor a acestuia a venit în vremea în care activa în cadrul staff-ului tehnic al lui Marius Șumudică, aceștia câștigând titlul de Campioni ai României cu Astra Giurgiu, în sezonul 2015/2016.

Ca și jucător, Andone a reprezentat atât echipe din România ca și Rapid București, Sportul Studențesc, Farul Constanța sau Corvinul Hunedoara, precum și echipe din afara granițelor țării, precum Ferencváros (Ungaria), Apollon Limassol sau Ermis Aradippou (ambele din Cipru).

foto: lemesosinsports.com

foto clasament: flashscore.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax