Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bogdan Croitoru, inginer automatist la VCST: „Fiecare angajat este VCST, iar VCST este în fiecare angajat”(P)

Publicat

Bogdan Croitoru – inginer automatist: “Să fii inginer automatist in cadrul VCST Alba presupune îmbinarea armonioasă dintre dinamism, responsabilitate, cooperare, util, plăcut, satisfacție, reusită, provocare, pasiune, seriozitate, tehnică, progres, interdisciplinaritate și, mai ales, spiritul de echipă pentru a contribui la ceva mult mai mare decât un simplu angajat într-o companie multinațională, și anume la dezvoltarea continuă a unui brand, a unui set de valori unice, a unei macroentități de talie mondială, și anume brandul VCST – ”Your drive, our passion”.

Există, de asemenea, o vorbă in popor, care spune cam așa: ”Cu cât inveti mai mult, cu atât mai mult te convingi că stii prea puţin…”. Această vorbă mă caracterizează pe deplin, in sensul că, fiind o persoană curioasă din fire și tot timpul atrasă, hrănită de domeniul tehnic, puternic interdisciplinar, mă regăsesc mereu și mereu in postura de a învăța și descoperi lucruri noi in domeniile tehnice de interes”

Bogdan Croitoru are 32 ani, a absolvit facultatea de Informatica si are doctorat in Ingineria sistemelor. Locuieste in Alba Iulia, e casatorit, si are un copil. Pasiunile lui sunt: programare software microcontrollere, camere foto industriale.

Cu cât învăț și descopăr lucruri noi, cu atât sunt mai conștient de câte lucruri nu le cunosc și nu le stăpânesc. VCST este locul unde pot să învăț și să descopăr lucruri noi in fiecare zi. VCST este locul unde orice angajat are ce învăța de la orice alt angajat in domeniile de interes ale fiecăruia.

Astfel, o zi din viața de Inginer Automatist in cadrul VCST presupune monitorizarea, controlul și îmbunătățirea continuă a proceselor și celulelor automatizate de inspecție finală roti dințate dar și suport tehnic pentru alte linii / celule automatizate din VCST. Zona de inspecție finală roti dințate reprezintă ultimul punct / barieră de control a roților dințate înainte ca acestea să fie impachetate și livrate catre clienții nostri.

Programarea software, configurarea hardware și integrarea / testarea de sisteme inteligente reprezintă un alt aspect al muncii de inginer automatist in VCST și, implicit, o zonă de interes unde nu poți găsi plafonare, ci doar stimulare continuă să vrei să știi, să înveți și să explorezi mai mult fascinantele domenii tehnice.

Cooperarea interdepartamentală este un alt aspect foarte important din viața de zi cu zi al unui inginer automatist, deoarece menținerea in parametri optimi a mașinilor si proceselor de care răspunde acesta, a proceselor de imbunătățire continuă a mașinilor si timpilor de proces, a optimizărilor complexe, reprezintă o muncă de colaborare continuă intre colegi din mai multe departamente. Funcția suport este permanent asigurată atit pentru Departamentul Producție, cât si pentru celelalte departamente interne (Departamentul Calitate, Intreținere, Logistică, Resurse Umane).

Problemele de serviciu, ce inevitabil apar, le numesc PROVOCĂRI și ele mă ajută la stimularea procesului de învățare continuă, de autoperfecționare, de identificare a propriilor puncte slabe si dorința de a le indrepta si a găsi soluții inovatoare la dinamismul provocărilor apărute. Nici o provocare de acest fel nu m-a determinat să cedez, din contră, m-a stimulat suplimentar să găsesc soluții de rezolvare.

Colaborarea transfrontalieră reprezintă un alt element cheie in cariera de inginer automatist, dar și in formarea in timp a specialistului din spate. Multiplele deplasări în Belgia, Germania, Marea Britanie, cu ocazia construirii de noi mașini industriale și acceptanța acestora, m-au dezvoltat profesional foarte mult.

Contactul cu specialiști de top in domeniul automatizărilor, a dezvoltării de mașini industriale, m-au stimulat să învăt din experiența profesională a acestora. Toate cunoștințele dobândite din aceste deplasări le-am valorificat in cadrul VCST, prin instruirea colegilor și prin imbunătățirea mașinilor și proceselor de care răspund.

De ce sa vii sa lucrezi la VCST? Pentru ca este un mediu de lucru extraordinar, avem colegi foarte buni, beneficiem de un pachet salarial atractiv, si nu in ultimul rand este un mediu propice pentru invatare si dezvoltare.

————-

Te asteptam sa te alaturi echipei din care face parte si Bogdan Croitoru – ne poti contacta la adresa de email: jobs.alba@vcst.com sau poti depune aplicatia ta online la: https://careers.vcst.com/vacancies-3/vcst-romania-open-vacancies

VCST Automotive Production Alba are peste 350 angajați şi ocupă o poziție de top în industria automotive ca furnizor de componente de mare precizie: roți dințate, arbori dințați sau componente de frână, utilizate în motoare, transmisii şi sisteme de frânare ABS.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax