Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bogdan Lazăr, fotbalistul din Alba Iulia, primele impresii după transferul la FC Argeș. „Vreau să mă impun în formula de start”

Publicat

Fundașul stânga din Alba Iulia, Bogdan Lazăr, s-a transferat de la Farul Constanța la FC Argeș, unde va evolua sub comanda lui Alexandru Pelici.

Fotbalistul cu două prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc, Bogdan Lazăr, începe un nou capitol în propria carieră.

Acesta s-a transferat la FC Argeș, echipă proaspăt retrogradată în Liga 2, și care are ca obiectiv revenirea imediată în SuperLiga României.

„Mă bucur că am făcut acest pas în carieră. FC Argeș este un club de tradiție, iar obiectivul promovării mă ambiționează și pe mine să dau 100% atât la antrenamente, cât și la meciuri.

În primul rând îmi doresc să fiu sănătos, să nu mai am probleme cu accidentările, care m-au ținut departe de teren în ultimii ani.

Deși există concurență pe postul meu, simt că mă pot impune în primul 11. Sunt hotărât să îi arăt antrenorului ce calități am”, a declarat Bogdan Lazăr pentru Alba24.ro.

Bogdan a debutat pentru prima echipă a Viitorului Constanța (Actuala Farul Constanța) în data de 1 august 2020, într-o confruntare pierdută de formația lui Gheorghe Hagi cu scorul de 3-0 în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Al doilea său meci în prima ligă a avut loc în data de 5 august 2020, încheiat cu o remiză în fața celor de la Dinamo București, scor 1-1.

De asemenea, Bogdan Lazăr a îmbrăcat și tricoul Echipei Naționale U19 în trei partide din campania de calificare pentru EURO 2021 U19.

Bogdan Lazăr în tricoul Echipei Naționale – foto: Facebook/ Bogdan Lazar

Antrenorul care l-a dorit pe fundașul albaiulian, Alexandru Pelici, a fost recent instalat pe banca argeșenilor.

Numele acestuia este strâns legat de istoria echipei fanion a județului Alba, Unirea Alba Iulia, formație pe care a pregătit-o în 2004 și 2005, pe când aceasta evolua în Liga 1.

Născut în anul 2003, Bogdan a plecat din Alba Iulia la vârsta de 13 ani, când s-a mutat în județul Constanța pentru a-și pregăti cariera de fotbalist la Academia Hagi.

În Alba Iulia, a jucat pentru grupele de copii și juniori ale echipelor Unirea Alba Iulia și Europa Alba Iulia, avându-i ca antrenori pe Cristian Mărginean și Neluțu Popa.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com îi evaluează cota de piață lui Bogdan la 25.000 de euro.

foto: arhiva personală a sportivului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax