Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bogdan Szabo – Mister Alba24.ro, Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel”

Publicat

Bogdan Adrian Szabo a câștigat titlul de Mister la Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel”. Născut pe 23 iulie 1994, elevul se bucură la școală pentru orele de sport, iar profesorii nu îi prea plac, astfel că nu are unul preferat.

Principalul lui hobby este dansul, iar un lucru îmbucurător pentru el este faptul că a ieșit Mister, însă are și un mare regret legat de liceu: detestă faptul că școala la care studiază nu este una serioasă.

Când a venit vorba de descrierea lui, Bogdan a renunțat la modestie, spunând doar: ”Sunt chipeș, am ochi căprui și sunt înalt” – acestea fiind calitățile pe care se bazează și în momentul în care vrea să facă o cucerire.

În ceea ce privește viitorul profesional, tânărul și-ar dori să devină dansator, deoarece viața de noapte îi pare una convenabilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Mai sunt 13 zile în care mai poți alege. Opt fete și șapte băieți au intrat în finala Miss și Mister Alba24.ro | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax