Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bolnav psihic, acuzat că şi-a ucis soţia în Italia. Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea de arestare preventivă

Publicat

arestat_catuse Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 29 de ani din judeţul Hunedoara, acuzat că şi-ar fi omorât soţia, în Italia. Acesta evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia şi a fost prins de poliţie, la Călan.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus arestarea provizorie în vederea predării a persoanei solicitate, LUCIAN V., pe o perioadă de 15 zile, începând cu data de 25 august 2015 şi până la data de 8 septembrie 2015, transmit reprezentanţii instanţei.

„Cu privire la punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea soluţionării cauzei la data de 8 septembrie 2015, pentru când pune în vedere reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate, precum şi traducerea acestuia în limba română.

Pe numele cetăţeanului român Lucian V., de 29 de ani, cu domiciliul în judeţul Hunedoara, a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare italiene care îl suspectează pe cetăţeanul român că şi-ar fi omorât soţia în luna februarie a acestui an, în timp ce se afla în Italia. Lucian V. era căutat de autorităţile italiene de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr–un spital de psihiatrie din Italia, unde fusese internat în urma unei expertize medicale care a  arătat că suferă de grave probleme psihice”, mai precizează sursa citată.

Potrivit IGPR, “în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroul SIRENE, la data de 24 august a.c., sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara au depistat, în localitatea Călan, judeţul Hunedoara, un bărbat, de 29 de ani.
Lucian V. era căutat de autorităţile italiene, de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia.
În luna februarie a.c., acesta şi-ar fi omorât soţia, iar, ca urmare a unei expertize medicale care a  arătat că suferă de grave probleme psihice, a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax