Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Bombe pe roți” amorsate cu alcool, pe drumurile județului Alba. Număr mare de șoferi băuți, prinși de polițiștii rutieri

Publicat

Polițiștii rutieri au depistat un număr foarte mare de șoferi care s-au urcat băuți la volan, în ultimele 2 zile. Aceștia reprezintă un pericol major pentru ceilalți participanți la trafic, dar și pentru cei care călătoresc alături de ei.

La data de 11 martie 2022, în jurul orei 18.10, polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Blaj au depistat un tânăr de 16 ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un motoscuter, pe raza localității Tiur, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 11 martie 2022, în jurul orei 19:00, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un tânăr de 17 ani, din oraș, în timp ce conducea, pe strada Digului din Ocna Mureș, o motocicletă neînmatriculată sau neînregistrată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 11 martie 2022, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din Câmpeni, în timp ce acționau pe DN1R, pe raza comunei Horea, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din comună.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 13 martie 2022, în jurul orei 04,00, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Piața Iuliu Maniu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 martie 2022, în jurul orei 02,00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax