Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Bombe pe roți” amorsate cu alcool, pe drumurile județului Alba. Șoferi beți și vitezomani fără permis, prinși în trafic

Publicat

alcool la volan

Șoferii băuți sau fără permis au fost prezenți și în weekendul trecut pe drumurile din aproape toate zonele județului Alba. Aceștia reprezintă un pericol major pentru ceilalți participanți la trafic, dar și pentru cei care călătoresc alături de ei.

La Aiud, un șofer beat a lovit o mașină staționată, iar la Bucerdea, un tânăr fără permis s-a aruncat cu viteză într-o țeavă de gaz. Sunt doar două dintre exemplele transmise de polițiștii din Alba.  

La data de 07 august 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din comuna Lunca Mureșului, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lungă din Ocna Mureș, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 08 august 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Craiva, fiind sub influența alcoolului și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La data de 09 august 2020, în jurul orei 03.50, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 H, pe raza localității Craiva, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 august, în jurul orei 11.00, pe strada Ion Creanga din Aiud, un tânăr de 28 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi încadrat corespunzător pe banda de circulație a sensului de mers dinspre Ciumbrud spre Aiud și a intrat în coliziune cu un autoturism, care era staționat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 august.2020, în jurul orei 06.35, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Ion Creangă din Bucerdea Grânoasă a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu o conductă de gaz.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 08 august 2020, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 62 de ani, din localitatea Aiudul de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Valea Lungă, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 08 august 2020, în jurul orei 08.30, polițiștii din Cergău l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Micăsasa, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Valea Lungă, fiind sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax