Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Bosch Automotive din Blaj face angajări. Ce joburi sunt disponibile şi care sunt beneficiile (P)

Publicat

Fabrica Bosch din Blaj caută persoane pasionate și cu talent, care doresc să îşi transforme ideile în tehnologii şi soluţii inovatoare. Compania angajează ingineri de producție, ingineri de proces, ingineri de proiectare, analist calitate, planificator logistică, planificator producţie, specialist logistică transport, planificator piese de schimb. Unitatea de producție din Blaj desfășoară, de asemenea, mai multe programe pentru studenţi.

Grupul Bosch este lider global în domeniul furnizării de soluții și servicii în domeniile tehnologiei auto, tehnologiei industriale, bunurilor de larg consum, energiei și echipamentelor pentru construcții.

Unitatea de producţie Bosch Automotive din Blaj, judeţul Alba, activează în domeniul tehnologiei industriale şi al industriei automotive.

Oportunităţi: full time job, part time-working student, program de internship.

Programe pentru studenţi: Working student – departamentul de logistică, Working student departamentul de controlling, Working student – departamente tehnice.

Recrutăm: Ingineri de producție, Ingineri de proces, Ingineri de proiectare, Analist calitate, Planificator logistică, Planificator producţie, Specialist logistică transport, Planificator piese de schimb.

Beneficii: Pachet de relocare, bonus pentru transport, servicii medicale gratuite, diverse reduceri, participarea la traininguri şi programe de dezvoltare profesională, acces la cursuri de limba română, engleză şi germană, bonus pentru recomandări.

Mai multe detalii pe www.bosch-career.ro.

La Blaj, Bosch a deschis prima fabrică din România pentru componente de tehnică liniară, în anul 2007. Începând din anul 2013, locaţia s-a extins prin deschiderea unor noi unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate prin diviziile Chassis Systems şi Powertrain Solutions.

Bosch produce la Blaj componente pentru industria auto, cum ar fi: senzori de viteză a roților, senzori de turație a arborelui cotit, senzori şi componente electronice pentru grupul motopropulsor.

Pentru creşterea competitivităţii şi eficientizarea producţiei, Bosch a implementat în locaţia din Blaj soluţii de Industrie 4.0, cum ar fi Sistemul de monitorizare a producţiei şi Soluţii inteligente pentru sudura cu laser.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dendiu MARIA

    marți, 11.07.2023 at 10:54

    Se mai fac angajări la dumneavoastră pe numele meu este Dendiu Maria NR tel 0762973714 sunt din Roșia de secas

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax