Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Boxerii CS Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii – una de aur și patru de argint – la „Centura Păltiniș”

Publicat

Pugiliștii Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, dintre care una de aur și patru de argint, la concursul „Centura Păltiniș” la box, de la Sibiu, desfășurat în perioada 27-28 septembrie, au transmis reprezentanții clubului. 

Medalia de aur a fost obținută de Raul Drăgoi Viorel, la copii, 27 de kilograme, care a câștigat astfel „Centura Păltiniș” la categoria sa. 

Pe locurile II, de la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat următorii sportivi:

Victor Căldărar – categoria 34 de kilograme, copii;

Adam Abel – categoria 57 de kilograme, juniori;

Ferencz Francisc – categoria 60 de kilograme, juniori;

George Boian – categoria 50 de kilograme, cadeți.

La concursul „Centura Păltiniș”, ajuns la cea de-a 31-a ediție, au participat circa 60 de sportivi, de la importante cluburi din Transilvania. 

„Mulțumesc conducerii clubului, domnului director Corneliu Mureșan, pentru susținere! Rezultatele obținute de elevii noștri sunt bune, m-a încântat acest copil, Raul Drăgoi Viorel, care a ascultat și a pus în practică exact ceea ce am vorbit. Dacă va munci și va asculta în continuare va fi un sportiv de mare viitor”, a spus antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

„Rezultatele obținute de sportivii noștri, la această celebră competiție, sunt foarte bune și reflectă pregătirea din ultimele luni. Îi felicit pe sportivi și pe profesorul lor și sper să avem parte de medalii și la următoarele competiții care vor încheia anul”, a spus Corneliu Mureșan. 

Următoarea competiție a secției de box este Campionatul Național, Seniori, de la Târgu-Mureș, care se desfășoară în perioada 14-19 octombrie.

Pe această cale anunțăm CS Unirea Alba Iulia, clubul sportiv din județul Alba cu cele mai bune rezultate, aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, a mai înființat o secție, de culturism, numărul acestora ajungând la opt, pe lângă box, mai regăsindu-se atletism, powerlifting, haltere, judo, orientare și tenis de masă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax