Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Boxerii CS Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii – una de aur și patru de argint – la „Centura Păltiniș”

Publicat


Pugiliștii Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia au obținut cinci medalii, dintre care una de aur și patru de argint, la concursul „Centura Păltiniș” la box, de la Sibiu, desfășurat în perioada 27-28 septembrie, au transmis reprezentanții clubului. 

Medalia de aur a fost obținută de Raul Drăgoi Viorel, la copii, 27 de kilograme, care a câștigat astfel „Centura Păltiniș” la categoria sa. 

Pe locurile II, de la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat următorii sportivi:

Victor Căldărar – categoria 34 de kilograme, copii;

Adam Abel – categoria 57 de kilograme, juniori;

Ferencz Francisc – categoria 60 de kilograme, juniori;

George Boian – categoria 50 de kilograme, cadeți.

La concursul „Centura Păltiniș”, ajuns la cea de-a 31-a ediție, au participat circa 60 de sportivi, de la importante cluburi din Transilvania. 

„Mulțumesc conducerii clubului, domnului director Corneliu Mureșan, pentru susținere! Rezultatele obținute de elevii noștri sunt bune, m-a încântat acest copil, Raul Drăgoi Viorel, care a ascultat și a pus în practică exact ceea ce am vorbit. Dacă va munci și va asculta în continuare va fi un sportiv de mare viitor”, a spus antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

„Rezultatele obținute de sportivii noștri, la această celebră competiție, sunt foarte bune și reflectă pregătirea din ultimele luni. Îi felicit pe sportivi și pe profesorul lor și sper să avem parte de medalii și la următoarele competiții care vor încheia anul”, a spus Corneliu Mureșan. 

Următoarea competiție a secției de box este Campionatul Național, Seniori, de la Târgu-Mureș, care se desfășoară în perioada 14-19 octombrie.

Pe această cale anunțăm CS Unirea Alba Iulia, clubul sportiv din județul Alba cu cele mai bune rezultate, aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, a mai înființat o secție, de culturism, numărul acestora ajungând la opt, pe lângă box, mai regăsindu-se atletism, powerlifting, haltere, judo, orientare și tenis de masă.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate